Slagen jag minns...

Första händelsen som ligger starkt i minnet är...
Jag var ny opererad i knät. Vurpade med mopeden och det slutade med ett ex antal operationer med mitt knä.
Och efter en av dom så var jag hemma hos honom. Mamma körde mig dit direkt efter sjukhuset. Knät var stor och hade så jävla ont. Minns inte var det var vi bråkade om. Men minns att jag ville hem. Försökte lämna rummet men det gick liksom inte, han ställde sig framför dörren och höll fast mig. Vägra låta mig gå.
Till slut slängde han ner mig på golvet. Mitt knä, det gjorde så ont, vet inte vart jag skulle ta vägen det var som om jag såg stjärnor.
Till slut slet han ner mig för trapporna inne i huset. Öppnade ytterdörren och slängde ut mig ner för stentrappan. Där låg jag på marken. Utanför hans hus. Ingen jacka, inga skor ingenting. Det var vinter. Hans familj satt väl och kolla på tv tror jag? I rummet innanför hallen. Efter ett tag slängde han ut jackan och skorna. Sen öppna han ytterdörren och efter det minns jag inte vad som hände.
Andra händelsen jag minns väl...
Hade en bästa kill kompis, åh vad bra vänner vi var.
Detta uppskattades inte av en svartsjuk pojkvän... Han hotade med att komma med gevär när jag var hemma hos honom och det hela slutade med att jag fick säga upp kontakten med min bästa vän. Efter ett tag tog jag kontakt med honom igen. Och när jag var i duschen en kväll gick min pojkvän igenom min dator och hittade detta, när jag kom ut ur duschen reste han sig upp och började skälla på mig, ställde sig framför mig och skallade mig. Jag föll ihop på golvet, svimmade. Efter det sa jag upp kontakten med min bästa vän igen.
Minns när han slog mig så hårt med en speciell kudde... Jag såg stjärnor och mådde illa.
Började gråta. Då blev han ännu argare. Det funkar inte att gråta sa han. Det är ingen som tror på dig ändå.
Händerna.. Dessa gånger jag krampaktigt hållt i min mobil och han har hållt fast mig och böjt mina fingrar åt alla möjliga håll. Dom är inte direkt som dom var förr längre.
Fläskläppen? Minns inte riktigt hur jag fick den, men minns att han spräckte min läpp. Hade väl antagligen chattat med någon kille eller liknade. Så då "förtjänade" jag det.
Minns så väl sommaren 2009. Vi var i hans kusins lägenhet och det var ju ganska dåligt mellan oss även då, vet inte vad vi fightades om. Tror jag var arg för han vart på en tjej helgen innan, då tar han sin cigg och tycker den emot min arm. Inte länge.  Men han gjorde det.
Det var 2009 allt började spåra ut på riktigt...
& jag minns inte ens alla händelser.

Kommentarer
Postat av: liindblaads

ohh taack :D vad glad jag blir :)

2010-11-09 @ 19:32:43
URL: http://liindblaads.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0